Friends and Fans

 

PrepaidUnion.com; het on-line opwaarderen van beltegoed van familie en vrienden in het buitenland

Waarom Prepaid Union?
De huidige methoden om geld te versturen naar het buitenland zijn inefficiënt voor de overdracht van bedragen minder dan € 50,00. Er is een gebrek aan geschikte oplossingen voor migranten om kleine geschenken te sturen naar hun oorspronkelijke land. Door het opladen van de prepaid mobiele telefoon van hun vrienden en familie, bieden wij mensen een innovatieve dienst waarmee op een eenvoudige en kosteneffectieve manier beltegoed verstuurd kan worden met waarden van € 3,00 tot € 50,00.

Voor meer informatie, klik hier.


opwaarderen.nlOpwaarderen.nl; het on-line opwaarderen van beltegoed van alle mobiele operators in Nederland 

Alphacomm Prepaid Services is sinds 2000  een vooraanstaande speler op het gebied van telecommunicatie en internetdiensten. Met betrouwbare, innovatieve oplossingen biedt de organisatie een geheel vernieuwde mogelijkheid om prepaid tegoed op een nieuwe elektronische manier te transporteren van de aanbieder naar de eindgebruiker. De applicatie om online op te waarderen wordt door verschillende websites en mobiele providers gebruikt en is continu in ontwikkeling. Doel is altijd een zo breed mogelijk portfolio aan te bieden van beltegoed tot simkaart, met daarbij een maximum aan betaalgemak en service.

Voor meer informatie, kik hier.

 

dumpler

Dumpler.nl
De nieuwe webshop voor merkartikelen (waaronder Crumpler), maar wel voor dump-prijzen!
Voor meer informatie,  klik hier.

 

 

zpot De Meern
is de eerste flexwerklocatie van Leidsche Rijn. De zpot voorziet bij aanvang in 20 flexwerkplekken, een praathoek annex koffiecorner, twee overlegruimtes en een workshop-en trainingslokaal.
Voor meer informatie, klik hier.

Faceculture

FaceCulture
FaceCulture, DE site voor waardevolle diepte interviews met bekende maar ook minder bekende artiesten.
Voor meer informatie, klik hier.

 

 

Mrs Meyer's

Mrs. Meyer’s Clean Day
I first came across Mrs. Meyer’s Clean Day Products, the hand soap, in the Ladies’ room at  Restaurant Mevrouw Meijer in Rotterdam. What can I say, even if the spelling in the name is slightly ‘wrong’… I love it!
For more information, click here!

 

Leave a Reply