Opwaarderen.nl

opwaarderen.nl

Opwaarderen.nl

Alphacomm Prepaid Services is sinds 2000 een vooraanstaande speler op het gebied van telecommunicatie en internetdiensten. Met betrouwbare, innovatieve oplossingen biedt de organisatie een geheel vernieuwde mogelijkheid om prepaid tegoed op een nieuwe, elektronische manier te transporteren van de aanbieder naar de eindgebruiker.

Alphacomm Prepaid Services heeft hiervoor een flexibel, elektronisch platform ontwikkeld waarmee prepaid tegoed kan worden opgewaardeerd. Dit platform is geschikt voor vrijwel ieder prepaid product van beltegoed tot licenties en meer. De prepaid producten kunnen daarbij via steeds meer verschillende interfaces worden aangeboden, variërend van verkoop via het internet, prepaid terminals tot verkoopautomaten en kassasystemen.

De applicatie om online op te waarderen wordt al meer dan 5 jaar door verschillende websites en mobiele providers gebruikt en is continu in ontwikkeling. Doel is altijd een zo breed mogelijk portfolio aan te bieden van beltegoed tot simkaart, met daarbij een maximum aan betaalgemak en service.

Alphacomm Prepaid Services behoort tot de top 5 webwinkels in Nederland, kijkend naar het aantal transacties en is één van de grootste iDEAL partners. Zij loopt voorop in de toepassing van nieuwe technieken die het de klant makkelijker moeten maken om beltegoed via telefoon of internet te kopen. Service staat hoog in het vaandel, waarbij ook Lotte onze selfservice module een belangrijke rol speelt. Daarnaast kunnen klanten bestellingen zelf opnieuw verzenden, maar natuurlijk ook contact opnemen met de organisatie.

Meer dan 20 partners, waaronder providers zoals Lyca Mobile, Telfort en Rabo Mobiel en partners zoals Hotsms, Prepay.nl en beltegoed.com, zijn te herkennen aan het Online Opwaarderen logo. Een logo wat garandeert dat bestellingen veilig en betrouwbaar worden afgehandeld.

www.opwaarderen.nlopwaarderen.nl op facebook

Leave a Reply